Årets julekrans

December nærmer sig med hastige skridt, og snart er der kun en måned til juleaften. Jeg synes dæleme, at tiden render fra mig for øjeblikket, og før vi ser os om, er det 2018. Jeg kan slet ikke forstå, at året er gået så hurtigt. Nå, nok om det, for der er heldigvis stadig over en måned tilbage af 2017. En tid, hvor hygge og kærlighed er højeste prioritet!

Min mor og jeg har for noget tid siden været ude i deres have for at finde en masse kogler, som har ligget indendørs og tørret lige siden. Jeg synes, der er noget ganske smukt over en kogle, når den tørrer og flot åbner sig i alle skællene.

I går tog jeg så fat på julen, og selvom det for de fleste stadig er alt for tidligt, havde jeg sådan lyst til at lave en dørkrans, som fint kunne pynte ved hoveddøren. Jeg satte julemusik på for fuld skrue (måske lidt til gene for Anders, der for tiden læser op til sin svendeprøve-eksamen), og gjorde klar med krans, bånd, julekugler, kogler og lignende.

IMG_2364

Min plan fra start var egentlig, at vikle kogler omkring ringen, men fordi ringen er så glat, kunne jeg ikke få det til at fungere. Jeg gik et øjeblik i tænke-mode, og ja, lad mig sige det sådan.. vores græsplæne eller skulle jeg måske sige mosplæne.. så har I nok gættet resten..

IMG_2366

.. jeg beklædte selvfølgelig ringen med mos. Jeg plukkede således mosset i små buketter og satte det på ringen ved at vikle en tynd ståltråd stramt rundt om. Derefter pyntede jeg kransen med julekugler, kogler og andre fine natursager, og så satte jeg et bånd på til at hænge kransen op i.

“Halløj fra julekuglen”

IMG_9551

Jeg tilfreds med resultatet – og jeg synes selv, at den er blevet ret fin. Den er holdt i naturfarver, ligesom jeg kan lide det.

Nu hænger den fint og byder vores gæster velkommen, når de kommer på besøg!

IMG_9559.JPG

 

1 thought on “Årets julekrans

Kommenter