Årets kalenderdekoration

Først vil jeg ønske mine læsere glædelig decemer. Glædelig 2. december (!!). Ja, så er det allerede d. 2., og nedtællingen er for alvor gået i gang. Ærligt, så bliver jeg nok aldrig for gammel til at elske julen og juleaften. Jeg elsker al den kærlighed og hygge der er ved julen, at man forkæler sine kære, ligesom man selv bliver forkælet. What’s not to love?

Nå, men i og med at vi stadig ikke er helt på plads i vores nye lejlighed, så er vores hjem ikke så julepyntet i år. Godt nok har jeg fået lavet en fin dørkrans og en lynhurtig kalenderdekoration, og adventskransen er “bare” min kubus-stage, som jeg har pyntet med lidt bånd, ellers er der ikke meget nissegøjl over de 80 kvm. Kort sagt, så er det altså ikke noget særligt i forhold til det jeg formåede at lave sidste år, hvor jeg fik kreeret adventsdekoration, kalenderdekoration og to andre fine dekorationer. Desuden havde vi også et lille juletræ, som vi så fint pyntede med lyskæde, topstjerne, julepynt og selvfølgelig julegaver.

I år nøjes vi med en simpel kalenderdekoration, dørkrans og et juletræ i potte med lyskæde udenfor, som vi har fået af Anders’ forældre. Men det er nu også hyggeligt, jeg elsker lyskæder i mørket (hvis de har et varmt hvidt lys vel at mærke!), hvorfor vi også har vi sat en lyskæde op langs vores hæk i haven.

Kalenderlyset har jeg selv lavet.. okay, det lyder vildere end det egentlig er, men jeg købte   et par stickers med kalenderlystal på et julemarked, som jeg var på med min mor og søstre i oktober, som jeg så har sat på et lys. Jeg har placeret kalenderlyset i en af mine fine krystal isasietter og lagt julekugler rundt om, selvfølgelig pyntet med en sløjfe af den skønneste grønne farve bånd.

IMG_9611

… og så er det vidst tid til at puste lyset ud.

fullsizeoutput_505
 

Kommenter