Æggerulle med laks og æble

INGREDIENSER

  • 2 æg
  • Salt og peber
  • En anelse stegemargarine
  • 1-2 skiver røget eller gravad laks
  • En lille buket persille
  • Et lille bundt purløg
  • 5-6 skiver æble (tyndtskåret)
  • Flødeost – pikant eller neutral
  • Citronsaft

IMG_1885

SÅDAN GØR DU

  1. Varm en pande med fedtstof op.
  2. Pisk æg, salt og peber sammen i en skål og hæld det forsigtigt på panden.
  3. Steg æggepandekagen til den er gennembagt – du kan evt. stege den på begge sider.
  4. Tag æggepandekagen af panden og smør den med et lag flødeost.
  5. Læg skiver af æble på en række i midten. Læg herefter laks ovenpå og top med persille og klippet purløg. Pres lidt citronsaft herover.
  6. Fold æggepandekagen til en rulle og skær den over på midten.

Jeg spiste æggerullen til morgenmad, hvortil jeg drak et glas juice og et krus urtete lavet i min højtelskede termokande fra Stelton, som jeg fik i julegave af mine forældre sidste år. Æggerullen er med garanti også super lækker i madpakken!

IMG_1893

Velbekomme!

Kommenter