Anders’ risret med broccoli og bacon

ANDERS’ RISRET ER LÆKKER OG CREMET, OG SÅ KAN DEN LAVES PÅ UNDER 30 MIN.
SUPER GOD TIL EN TRAVL HVERDAG – OG KRÆVER GANSKE FÅ INGREDIENSER


TIL 2 PERSONER

1 pk. bacontern
2 dl piskefløde
1 broccolihoved
1 fed hvidløg
2,5 dl ris
Salt og peber
Evt. saft af 1/2 citron





SÅDAN GØR DU

  • Kog risene som anvist på pakken
  • Steg bacontern til det er sprødt
  • Skær broccolihovedet ud i små buketter, kom buketterne i en sigte og hæld 1,5 liter kogende vand over
  • Når baconen er sprød lægges den på et stykke fedtsugende papir – lad det overskydende fedt blive i kasserollen
  • Kom de blancherede broccolibuketter i kasserollen med baconfedt og pres hvidløg ned i broccoliblandingen. Rør rundt og steg kort
  • Tilsæt fløden til broccoliblandingen og bring det i kog, og lad det simre til risene er færdige
  • Når risene er kogt færdige, blandes hele herligheden og der smages til med salt og peber*

*Du kan evt. bruge lidt citronsaft også, jeg synes at retten  manglede lidt syre til den fede fløde – men det er jo en smagssag. Prøv dig frem 🙂

 

 


TILBEHØR

Risretten er super lækker til et stykke kyllingebryst

VELBEKOMME!

Kommenter