Bananpandekagetårn med æbleskiver

  Bananpandekager er super gode som tilbehør til morgen-/brunchbordet, et mellemmåltid, en hurtig snack  eller som dessert. De er blot sødet med bananerne, og er derfor ikke tilsat sukker.

TIL 15-20 SMÅ PANDEKAGER

2 modne bananer
4 æg
3 håndfulde havregryn
1 tsk. chiafrø
et nip fint salt
1 spsk. kokosolie eller alm. stegemargaring

1 æble
5-10 grofthakkede mandler
Evt. flormelis, akaciehonning eller sirup


SÅDAN GØR DU

  • Skræl bananerne og skær dem i grove skiver
  • Blend eller mos bananskiverne, æg, havregryn, chiafrø og salt til en ensartet masse
  • Varm en pande op med lidt kokosfedt
  • Steg pandekagerne til de er gyldne – én pandekage er ca. 1-2 spsk. dej
  • Vask æblet og skær det i tynde skriver og fjern kernehuset i midten med en kniv
  • Lav et tårn skiftevis med bananpandekage, to skriver æble, bananpandekager osv.
  • Top tårnet med grofthakkede mandler og drysset flormelis, akaciehonning eller sirup

VELBEKOMME!

 

Kommenter