Birthday girl

Wehu! I går var det min fødselsdag, og det er i dag min første dag som 23-årig 
Jeg elsker at have fødselsdag, og jeg fik mange lykønskninger fra en masse søde mennesker – tak! 

Jeg havde den bedste dag, lige som jeg havde ønsket mig!
Anders vækkede mig med fødselsdagssang kl. 8 og havde et lækkert morgenbord klar lidt senere på morgenen 

Omkring middag tog vi til Egå Marina, hvor vi gik en dejlig tur langs havnen og stranden. Vejret artede sig fint med blå himmel, få skyer og dejlig solskin, men vinden var der stadig, så det var en solrig men kølig gåtur.

Der er utrolig dejligt ved Egå Marina, og vi havde stort set stranden for os selv, med undtagelse af en flok pensionister, der nok var ude på den daglige gåtur.

Sikke et smukt vejr – jeg må have været super sød i år .

Vi sluttede turen af med at spise en yderst lækker frokost på Restaurant Egå Marina – det kan varmt anbefales at tage derind og spise frokost, og jeg er sikker på, at deres aftenmenu er lige så fantastisk som frokostmenuen.

Maden, vi fik serveret, strålede af lækkerhed og råvarekvalitet. Der var virkelig kælet for maden, og det kunne vi i den grad smage . Vi var så mætte, at der desværre ikke var plads til en dessert, så den må vi have til gode.

Anders bestilte “Marinaens frokosttallerken”, som bestod af koldrøget laks med peberrodscreme og æbler, marinerede rejer med aïoli, italiensk charcuteri, lille bøf af kalvefilet med surt, 3 forskellige oste med kvædekompot. Anrettet med friske salater og serveret med friskbagt brød samt kiks.
Jeg bestilte et stjerneskud “Egå Marina”, som bestod af stegt og dampet rødspættefilet på toast med koldrøget laks og rejer. Hertil salat, citron, dild, rød dressing og stenbidderrogn.

Stemningen på restauranten var helt speciel. Mens vi var der, sad to ældre par også og spiste. Der var helt stille. Det var som om alle nød stilheden, maden og solens varme, der også kan fornemmes på billederne, gennem vinduerne ud til marinaen. Det var ret smukt, egentlig 




Til aftensmad lavede vi nogle lækre røde bøffer med ovnkartofler, asparges med bacon, frisk salat og bearnaise. Sif sad som altid med ved bordet .

Tak til dig Anders – du har givet mig den bedste fødselsdag
Jeg elsker dig!




Kommenter