Cremet pasta

PASTARET MED CHAMPIGNON, RØDLØG OG BACON I LÆKKER CREMET SAUCE


TIL 2 PERSONER + EN MADPAKKE

250 g frisk pasta
125 g bacon i skiver
2 rødløg
1/2 karton mornay sauce 5%
250 g champignoner
Frisk basilikum





SÅDAN GØR DU

  • Klip/skær baconskiverne i små stykker
  • Hak rødløgene
  • Rens champignonerne for jord og skær dem i kvarte
  • Steg baconen let
  • Kom rødløgene og champignonerne på panden og steg videre til baconen er færdigstegt
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken
  • Når pastaen er kogt, og pandemixen er stegt, blandes det hele sammen
  • Kom mornay sauce ved og rør rundt
  • Drys med friske basilikumblade/-buketter


TILBEHØR

Nyd den som den er, eller brug pastaretten som tilbehør til kyllingebryst.
God i madpakken dagen efter.

VELBEKOMME!

Kommenter