En lille opdatering…

Det er efterhånden længe siden I har hørt fra mig her på MALAMATASA – og det er ikke helt uden grund.

Jeg har nu haft sommerferie i snart to uger, og jeg har nydt at have fri og har fået koblet hovedet fra, hvilket har været tiltrængt! Det nu afsluttede semester har været virkelig hårdt, og lysten til at studere har bevæget sig ad en nedadgående kurve. Jeg er simpelthen kørt død i det. Derfor har jeg sådan glædet mig til sommerferie, og var egentlig mentalt gået på ferie en uge før min sidste eksamen. Jeg er klar til at lade batterierne op igen, og jeg glæder mig til det kommende semester, hvor der venter spændende projekter og undervisning – og jeg er klar til at vende tilbage med et smil, og lysten til at studere skulle gerne være kommet tilbage.

Udover manglende overskud sideløbende med læse”ferien” blev vores kære kat, Sif, aflivet for godt 3 uger siden. Efter lange snakke om, hvorvidt vi skulle fortsætte udredning af hende, besluttede vi, at det mest var vores behov, at lade hende leve videre. Sagen er den, at Sif i en lang periode havde døjet med tilbagevendende blærebetændelse, og antibiotikaen tog hårdt på hendes mave-tarm-kanal, og udover blærebetændelsen måtte hun igennem daglig opkast og dårlig mave. Dyrlægen konstaterede at der måtte være slid eller svigt i nyrerne, hvilket kun ville blive forværret i fremtiden. Det var ikke en sjov opgave at være katteejer til sidst, og selvom beslutningen var svær, er vi ikke i tvivl om, at det var det rigtige at gøre. Det er svært at vænne sig til, at hun ikke længere er her, især når hun har været en del af vores hverdag i knapt to år. Heldigvis er det blevet nemmere, men savnet er stadig lige så stort. Vi savner den lille firbenede skiderik, og har efterhånden konstateret, at vi ikke kan undvære… så måske kommer der snart en ny – også selvom en ny kat aldrig vil være den samme som Sif.

I morgen tager jeg en uge til Mols, da en veninde og jeg skal lave mad til en flok studerende på et feltkursus. Vi har de seneste dage planlagt madplan, indkøb og andre praktiske ting – for der er sørme meget at holde styr på, når der skal laves mad til knapt 40 mand. Vi glæder os til en god uge med højt humør, massere af mad, opvask og selvfølgelig god køkkenstemning med høj musik, og hvad der ellers hører til!

I hører snart fra mig igen – nu vil Anders og jeg snart smutte en tur til Holstebro og fejre Anders’ fars fødselsdag!
1 thought on “En lille opdatering…

Kommenter