Farsbrød

ET SPÆNDENDE FARSBRØD MED DEJLIG SMAG OG SAFTIG KONSISTENS – PRØV DET! 🙂


 

TIL 4 PERSONER

500 g hakket oksekød
1 spsk. groft salt
Friskkværnet peber
1 rødløg
3 fed hvidløg
1/2 chili
20 blade frisk basilikum
1 gulerod
2 æg
50 g havregryn
1/4-1/2 klump frisk mozzarella
5 skiver bacon





SÅDAN GØR DU

  • Rør farsens sej med salt og peber
  • Hak rødløg, hvidløg, chili og basilikum i en minihakker
  • Skræl og riv guleroden
  • Kom hakket løg, chili og basilikum samt revet gulerod i farsen og rør
  • Tilsæt æggene i farsen og rør
  • Tilsæt havregryn i farsen og rør til farsen er sej og ensartet
  • Farsen kommet i et ildfast fad (ca. 17×27 cm) og fordeles ud til kanterne
  • Mozzarella i små klumper lægges oven på farsen
  • Læg bacon over farsen så det dækker
  • Bag farsbrødet ved 200 grader (varmluft) i 40-45 min

 

 

 

 


TILBEHØR

Farsbrødet blev nydt med ovnkartofler, en grøn salat og favoritsauce fra Jensens
(Det er en klar favorit herhjemme 🙂 )

Hvis der er rester, kan farsbrød sagtens bruges i madpakken

VELBEKOMME!

 

 

 

Kommenter