Frikadeller med pesto-pasta og varm bønnesalat

Frikadeller krydret med frisk timian og hvidløg, serveret med frisk pasta med rød pesto samt en varm bønnesalat.


20 FRIKADELLER

1 kg hakket svinekød
1 spsk. groft salt
Friskkværnet peber
1 stort løg
4 fed hvidløg
1 spsk. friske timianblade
2 æg
5 spsk. havregryn

PESTO-PASTA

1 pk. frisk pasta
2 spsk. rød pesto

VARM BØNNESALAT

1 pose frosne haricots vert bønner
2 håndfulde frosne edamamebønner
2 spsk. sesamfrø
Salt





SÅDAN GØR DU

FRIKADELLER

  • Rør kødet sejt med salt og peber
  • Hak løg, hvidløg og timianblade i en minihakker fint
  • Tilsæt finthakket løg, hvidløg og timian til farsen samt havregryn og æg. Rør godt
  • Steg frikadellerne så de har en sprød skorpe

PESTO-PASTA

  • Kog pastaen som anvist på pakken (typisk 2-4 min)
  • Hæld vandet fra og tilsæt pesto
  • Rør pasta og pesto sammen

VARM BØNNESALAT

  • Kom bønner, salt og sesam på en bageplade (spredt godt ud)
  • Bag bønnesalaten i ovnen ved 180 grader (varmluft) i 20-25 min

 

 

 

 


Det var et dejligt måltid – jeg er altså helt vild med frisk pasta med pesto, det er vildt lækkert, sammen med smagsfulde frikadeller og en skøn bønnesalat!

Vi havde rester tilbage (hvem havde også regnet med at to mennesker kunne spise 1 kg kød 😀 ), og resterne blev selvfølgelig brugt som min madpakke dagen efter! Vildt lækkert, og super nemt, det tager ingen tid at finde en beholder at komme resterne i – på den måde har du hurtigt klaret madpakken 😉

VELBEKOMME!

Kommenter