Kyllingetern i ovn

HURTIG MAD PÅ UNDER 30 MIN.


TIL 2 PERSONER

2 stk. kyllingebryst
1 snackpeber
5 champignoner
5 cherrytomater
1 løg
En lille håndfuld persille
Salt og peber





SÅDAN GØR DU

  • Skær kyllingebrysterne i tern på ca. 3×3 cm
  • Skyl og rens snackpeber og skær den i tern på ca. 3×3 cm
  • Skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte
  • Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarte
  • Rens løget og skær det i mindre tern
  • Skyl frisk persille
  • Bland kylling og grøntsager i et ildfast fad
  • Krydr med salt og peber samt persille
  • Bag i ovnen i 15-20 min. ved 180 grader (varmluft)

TILBEHØR

Kogte majskolber og tzatziki

VELBEKOMME!

Kommenter