Laksesalat

DELIKAT OG NEM MÅDE AT FÅ FISK PÅ


TIL EN PORTION

250 g varmrøget laks
3 spsk. skyr (neutral)
1 lille rødløg
1 håndfuld frisk persille
Saft fra citron
Friskkværnet peber





SÅDAN GØR DU

  • Kom skyr i en skål
  • Pil laksen i små stykker. Hvis du har købt en laks med skind, så husk at fjerne det
  • Hak rødløg og persille fint
  • Bland laks, rødløg og persille i skålen med skyr og rør
  • Smag til med friskkværnet peber og citron*

* Du kan med fordel bruge en gaffel, det er meget nemmere at få saften ud på den måde. Undgå at få kernerne med ned i skålen 🙂


TILBEHØR

Spis laksesalaten på en skive franskbrød eller i en rugbrøds-klap-sammen
Perfekt til madpakken

VELBEKOMME!

Kommenter