OM MALAMATASA

KÆRE LÆSER

Jeg er Maria, på 23 år. Min hverdag deler jeg med Anders og Luna, på 80 kvm i Rønde. Jeg studerer fødevarevidenskab på Aarhus Universitet.

På bloggen kan du læse en blanding af boligindretning, mad og opskrifter, livet som studerende, kreativitet og små hverdagsglimt.

Mit køkken er min legeplads. Et sted, hvor jeg kan eksperimentere og få sat gang i alle sanser. Og så er jeg utrolig madglad.

Jeg er utrolig perfektionistisk, hvilket meget af min hverdag bærer præg af. Den egenskab er til tider til at rive håret af sig selv af, men for det meste kommer den mig til gode på den ene eller anden måde

Jeg er glad for, at du læser med!

BAG OM MALAMATASA

Historien bag MALAMATASA er meget personlig og betydningsfuld for mig. MALAMATASA består af ti bogstaver, som ikke er helt tilfældigt udvalgte bogstaver! De ti bogstaver er nemlig en bogstavkombination af min families navne. Min far, mor, mig selv og mine to yngre søstre.

Bogstavsammensætningen blev første gang bragt på banen af min far for mange år siden, fordi han på daværende tidspunkt ønskede sig en båd. Navnet på båden skulle være MALAMATASA. Men båden blev aldrig til noget, og navnet blev glemt.

For et års tid siden erindrede jeg navnet, og besluttede mig for, at jeg skulle have en form for produkt, der hed MALAMATASA.

Bloggen blev mit produkt 🙂