Påskeferie

Påsken er tegn på forår, tegn på liv og frugtbarhed og for mig er det en glæde at se spirer, der bryder ud af deres skal. Om det er karse, der er sået i en tot vat i en kreativ udformning fra bunden af et mælkekarton, små frø, der ligger til forspiring i et minidrivhus, eller påskeliljer, der titter frem i haven, så minder det mig om, at foråret er kommet, varmen er på vej tilbage og sommeren er lige om hjørnet. Dét gør mig glad!

Påske og fridage går for de fleste hånd i hånd, også for mig. Jeg har nydt at have fri i påskedagene i år, især fordi min eksamensperiode sidste år lå oven i påsken, og jeg derfor ingen fridage havde. Desuden er forår og påske også et tegn på, at jeg snart fylder år. Jeg er typen, der elsker at have fødselsdag og typen, der tæller måneder, uger og dage ned til min fødselsdag . Jeg kan derfor lige give en servicemeddelse om, at der i dag er under et døgn til min fødselsdag, det er nemlig i morgen! Wehu.
I forbindelse med min fødseldag, har jeg i weekenden holdt fødselsdag for min familie og mine veninder, hjemme hos mine forældre, der har været så søde at lægge hus til .

Lørdag kom min mormor og hendes mand, Anders’ forældre og lillebror og så var mine forældre, min ældste lillesøster, Tanja, og hendes kæreste, Jeppe, og Anders der selvfølgelig også. Min yngste lillesøster, Sahra, har været på påskeferie på Sjælland, hos hendes kæreste, hele ugen, og var derfor ikke med til fødselsdag. Jeg havde en rigtig god dag – og fik nogle rigtig fine gaver. Jeg har ikke så mange ønsker, da jeg egentlig bare gerne vil købe noget nyt og lækkert sommertøj, hvorfor jeg også fik god sum penge i gave. Menuen stod på hjemmelavede pizzaer med diverse fyld og toppings og Spangsberg flødeboller og brownie med jordbær, melon og vindruer til, til dessert. Jeg havde en rigtig skøn dag – tak! Og tak for de fine gaver.

Af mine forældre søstre og Jeppe fik jeg løbestrømper, en bluse og penge. Det er Jeppes dygtige mor, der har lavet det flotte kort.
Af min mormor og hendes mand, Henning, fik jeg lækre granatæbleprodukter – shampoo, balsam og en bodylotion.
Af Anders’ forældre og lillebror fik jeg tre tallerkner og penge til tøj. Af Anders’ bedstemor fik jeg også penge.

Søndag var mine veninder inviteret til nybagte boller og hjemmelavet koldskål med kammerjunkere og jordbær. Det var SÅ dejligt at se dem alle igen og på trods af, at vi er en del af flokken, der nu er bosat i Aarhus, så ses vi desværre alt for sjældent. Heldigvis er det sådan med os, at selvom vi ikke har snakket sammen i længere tid, føles det som om vi så hinanden i går. Vi har det så godt med hinanden og griner og nyder hinandens selskab. Tak for jer, piger 

Af pigerne fra min gymnasieklasse fik jeg et løbearmbånd og en ny mascara.
Af min veninde, Michelle, fik jeg en ny mascara og noget dejligt påskeslik.

Tak fordi I læste med! Jeg håber, I har haft en lige så skøn og rar påske som jeg har.
Kommenter