Pizza med serranoskinke

ENKELT, NEMT OG UTROLIG LÆKKERT


TIL EN PIZZA

Pizzadej*
Tomatsauce
125 g frisk mozzarella
2 pakker serranoskinke
1 lille rødløg i skiver
1 håndfuld champignoner
Frisk basilikum
Rucola

*Normalt vil jeg lave min egen dej, men jeg kom sent hjem fra studiet i dag, så denne løsning var hurtig og nem. Jeg vil til hver en tid foretrække en hjemmelavet bund.





SÅDAN GØR DU

  • Pak dejen ud og læg den på køkkenbordet på et stykke bagepapir
  • Fordel tomatsauce på dejen. Husk at komme helt ud til kanterne, så pizzastykkerne med kanter er lige så attraktive som stykkerne i midten
  • Læg serranoskinke på så de dækker det meste af bunden
  • Fordel rødløg og champignon på pizzaen
  • Hæld væsken fra mozzarellaposen og riv “klumpen” i små stykker. Fordel mozzarellastykkerne rundt på pizzaen
  • Drys med friske basilikumblade
  • Pizzaen bages på en rist, nederst i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min., eller når osten begynder at blive gylden


TILBEHØR

Servér pizzaen i mindre stykker og læg en lille håndfuld rucola på –
desuden er pizza altid godt i madpakken dagen efter, hvis der er rester

VELBEKOMME!

Kommenter