Weekenden i billeder

FREDAG

Torsdag aften stod jeg i køkkenet i næsten tre timer for at lave pandekager til mit studie til fredagens kapsejlads i Universitetsparken.

Anders kører på arbejde kl. 6.20 hver morgen, så jeg kørte med ham, og blev sat af ved unitersitetet. Det var en dag med massere af mudder, regnvejr, øl, hygge og dejlig stemning!

Mit studie er nok et af de mindste på Aarhus Universitet, og der er ikke mange, der kender til agrobiologi, og vi deltager ikke som sejlere i kapsejladsen. Alligevel prøvede vi at synliggøre vores base i Universitetsarken med en flyvende ko! Ja, det skulle have været en flyvende ko, men den var desværre for tung, og kunne altså ikke flyve, da vi fyldte den med helium.

Tillykke til psykologi, der vandt årets kapsejlads!
LØRDAG

Om formiddagen var jeg på arbejde i tre timer, og da jeg kom hjem ryddede jeg lidt op i lejligheden, og fik plantet mine spirer om.

 

Passende som jeg havde plantet mine hvidløgsplanter i spande i haven, tog jeg lige en runde i vores ellers ret bevoksede have. Hostaerne skyder på livet løs og akelejerne er allerede store. Akelejerne gravede jeg op af mine forældres have forrige år.

 

 

Til aftensmad fik vi den lækreste lakselasagne

Senere på aftenen lå jeg på sofaen med dyne, og spiste nachos, mens jeg læste diverse blogs og surfede lidt på internettet.

  

SØNDAG

En rigtig slap af dag! Jeg havde en aflevering, der skulle laves, og vejret var virkelig godt, så jeg satte mig ned i haven for at lave den. Meeeeen vejret var altså for dejligt til at jeg kunne koncentrere mig, så jeg tog en morfar i havestolen.  Lidt senere kom Anders ned med frokost, rester af lakselasagne.

Efter frokost fortsatte jeg afleveringsarbejdet indenfor med selskab fra Sniffen (Sif).

 

Jeg håber, I har haft en god weekend. Nu begynder en ny uge og en ny måned. Tænk at det allerede er maj…
Kommenter