En uge efter…

…er det lige så skønt, som vi håbede på!

For at starte et sted, hvor alle forstår, hvad det handler om, så fik Anders og jeg nøglen til vores nye lejlighed i Rønde for en uge siden. Vi har de seneste dage haft meget at se til i forhold til selve flytningen, klargøring af den gamle lejlighed, hvor vi skulle male og gøre rent, selvfølgelig, og så havde vi jo en masse der skulle pakkes ud og møbler, der skulle samles i den nye lejlighed. I onsdags afleverede vi nøglerne til den gamle lejlighed, og den er nu et overstået kapitel.

Vi har for det meste været glade for at bo i lejligheden i Aarhus C, men vi boede desværre i en lejlighed med skimmel, punkterede vinduer og fugtskade, hvorfor vi søgte ny bolig. Egentlig startede søgningen for over et år siden, men der er kamp om boligerne i Aarhus, så selv efter et år i diverse boligforeninger tilknyttet Aarhus, havde vi endnu ikke fået tildelt et nyt sted. Efter megen snak frem og tilbage besluttede vi at søge bolig et stykke uden for Aarhus, og det gav pote efter kun én måned. Tænk engang, at vi skulle være så heldige, at være dem, der skal bo i den her lejlighed!

Vi har skiftet en lejlighed på 50 kvm på 2. sal fra 1897 med skimmel, punkterede vinduer, dårligt indeklima og fugtskade ud med en stuelejlighed på 80 kvm fra 2009 med egen have og terrasse, gulvvarme, store vinduespartier, parkeringsplads og generelt nye omgivelser.

Som I nok kan forstå, er der altså virkelig mange plusser ved den nye bolig, sammenlignet med den gamle. Selv om vi ikke længere bor tæt på Aarhus Universitet, hvor jeg læser, og jeg dermed ikke kommer til at cykle i skole, har vi alligevel valgt at tro på, at alt det positive vi har, hvor vi bor nu, kommer til at opveje, at jeg fremadrettet skal til at rejse med offentlig transport. Anders arbejder i nærheden, så han får kortere afstand dertil, og han skal ikke længere skynde sig hjem og lede efter en p-plads, da der er rigeligt med pladser her.

 

Vi har efterhånden fået pakket det meste ud, men der er dog en del, der endnu ligger i flyttekasser. Vi mangler en del opbevaringsmøbler, så pt. står blandt andet bøger og nips på gulvet. Sådan må det være i noget tid, til vi finder de rigtige løsninger. Vi har klikket et nyt spisebord hjem, som bliver leveret i næste uge. Jeg er spændt på at se, hvordan det passer ind her. Det kan være svært at vurdere, når man står i butikken, om størrelsen, farven, formen osv. passer ind i hjemmet.

Derudover mangler vi en masse belysning. Der er kun installeret lys på badeværelset og under overskabene i køkkenet, så lige nu har vi bordlamper stående overalt, for at lyse op, når det er så mørkt udenfor om morgenen og aftenen. Inden alt for længe, skal vi også have købt gardiner, da lejligheden, som før nævnt, har store vinduespartier. Der er virkelig mange udgifter ved at flytte, men vi prioriterer det vigtigste såsom lamper og gardiner over opbevaringsmøbler.

Alt i alt, er der meget vi skal have købt endnu, men vi er super glade for at være flyttet ind i vores nye lejlighed, og vi glæder os til at lære stedet bedre at kende. I weekenden får vi vores forældre og søskende på besøg, de har nemlig ikke set lejligheden endnu. Og så kan det være, at vi skal en tur til stranden – det er kun 2,5 km væk!

Billeder af vore nye smækre stuelejlighed kommer her!

Soveværelse

Stue

Køkken-alrum

Have og terrasse indefra og udefra

Badeværelse
1 tanke om “En uge efter…”

  1. Pingback: Årets kalenderdekoration – Malamatasa

Kommenter